ΝΑΞΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ

Περιοχή

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

Η παραλία Άγιος Προκόπιος είναι η δημοφιλέστερη παραλία στη Νάξο και ανάμεσα στις δέκα δημοφιλέστερες στην Ελλάδα, όπως την επιλέγουν οι επισκέπτες της σχεδόν κάθε χρόνο.
Φυσικά προστατευμένη από τους τοπικούς ανέμους, τα μελτέμια, με κρυστάλλινα νερά, είναι η ιδανική παραλία για κολύμπι και θαλάσσια σπορ.
Τρείς λίμνες με άλάτι, οι αλυκές, βρίσκονται μπροστά από το ξενοδοχείο Alykes. Γεμάτες με νερό το χειμώνα, στεγνώνουν αργά στο τέλος του καλοκαιριού σε μια αέναη διαδικασία που παράγει αλάτι στους ντόπιους. Καθώς είναι πάντα ήρεμες, στην επιφάνεια της θάλασσας, προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα και οι επισκέπτες στο ξενοδοχείο Alykes Studios μπορούν να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό ηλιοβασίλεμα σε κάθε μία από τις ευρύχωρες βεράντες που διαθέτουν όλα τα δωμάτιά μας.
Agios Prokopios beach naxos

stprokopios

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

Στο χωριό του αγίου Προκοπίου οι επισκέπτες μας μπορούν να βρούν σχεδόν τα πάντα: φαρμακείο, σούπερ μάρκετ, παραλιακά καφέ και ταβέρνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, μπάρ κ.α. Ακόμη και σχολή κατάδυσης για να πάρετε το δίπλωμα στις καταδύσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών σας!
Η περιοχή επίσης παρέχει στους ταξιδιώτες περισσότερες δραστηριότητες όπως ψάρεμα, ιππασία, θαλάσσια σπορ κ.λ.π Επίσης το ξενοδοχείο μας βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη στάση του λεωφορείου και μόλις δέκα λεπτά από τη Χώρα, τη πρωτεύουσα του νησιού.Εκεί μπορεί κανείς να επισκεφτεί μουσεία, καλά εστιατόρια, μαγαζιά για ψώνια και αναμνηστικά δώρα, νυκτερινά κέντρα, κινηματογράφο και άλλα.
Τα δωμάτια Alykes Studios βρίσκονται:
20 μέτρα από την παραλία
20 μέτρα από τα παραλιακά καφέ και μπαράκια
100 μέτρα από τη στάση του λεωφορείου
30 από το κοντινότερο σούπερ μάρκετ

plaka